PODCASTS

Lyt til mine podcasts shows og læs om de seneste episoder.

Nyeste afsnit af Mit Liv..

Mit Liv som Giovanni Niese

Jeg skal gøre opmærksom på at Giovannis fortælling er barsk. Men det er også historien om et barn der kommer fra krig og rædsel til Danmark og får opbygget en ny tilværelse, selvom starten i vores fredelige land også bød på en masse bump på vejen.

Mit Liv som Jonny Hefty

“Hvad skal jeg kalde dig?” er det første spørgsmål jeg stiller Jakob Ørom aka. Jonny Hefty. “Du kan bare kalde mig Jonny.” Jonny Hefty er blevet en kultfigur og hans musikalske karriere startede i 90’erne som forsanger i rap-metalbandet Geronimo. I samme periode var han hovedmanden bag Blood Booking, som arrangerede koncerter og festivaller i Aalborg frem til 1996. Men Interessen for hip hoppen voksede og i 1998 opstod karakteren Jonny Hefty, da han skrev sangen Jorden er giftig til sit daværende band Mørkemændene.

Mit Liv med Vanvittig Verdenshistorie

Mød Peter og Alexander, de to værter bag podcastsuccesen Vanvittig Verdenshistorie. Podcasten der det seneste år er eksploderet med langt over 1 mio. afspilninger samt udsolgte liveshows. I denne episode følger vi dem lige før og efter deres første show på Tir Na Nog i Århus.

Lyt til mine podcasts her

Mit Liv..

“Velkommen til den mest personlige podcast jeg har produceret.

Jeg kan på mange betragtes som værende meget gennemsnitlig. Jeg er fraskilt, far til to og tilværelsen blev i mange år betalt af et helt almindelig lønmodtagerjob

Men i ‘Mit Liv..’ drager jeg ud i landet for at høre om en række atypiske danskeres liv. Jeg stiller de nysgerrige og nærgående spørgsmål i forsøget på at komme helt tæt på…”

Entreprenørerne 

“I denne podcast serie tager jeg traverskoene på og går en tur med en række personer, som hver i sær jagter sine mål og drømme i livet. Podcasten er lavet i samarbejde med Struer Kommune.”

Ledelse Gennemtænkt

Ledelse Gennemtænkt var min første podcast, som virkelig satte gang i passionen for podcasting. Den startede som en fritidspodcast og indeholder alle de fejl jeg har begået som podcaster.  I maj 2020 blev podcasten overtaget af Martin Pagh fra DigiTalents.

“Hvad er god ledelse? Spurgte du 1.000 ledere for 10 år siden vil du få mange forskellige svar. Og spørger du de samme i dag, vil de give dig helt nye svar på, hvad god ledelse er. Definitionen på god ledelse er konstant skiftende og vil fortsætte med at udvikle sig med hastige skridt.

Med Ledelse Gennemtænkt kan du på farten opleve på første række, hvad der rører sig indenfor ledelse, når jeg diskuterer et relevant emne sammen med eksperter, CEOs og virksomhedsejere”

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077