Se hvilke podcasts jeg har produceret her

for virksomheder og organisationerVeteranhistorier

I Veteranhistorier drager jeg ud i landet og møder en række af de tidligere soldater som har været i krig for vores land. Men jeg kommer ikke bare for at drikke kaffe. Jeg kommer for at forstå. Forstå hvorfor de valgte den livsfarlige tilværelse som soldat og hvordan de kunne sige farvel til familie og venner for at drage i krig. Men jeg vil også prøve at forstå hvordan man skaber sig en ny identitet med mulige fysiske og psykiske mén når tiden som soldat er slut.

Podcasten er et samarbejde mellem Veterankortet (www.veterankortet.dk) og Ugli Fruit Podcasting.

Den Grønne Omstilling

I 2019 præsenteres den måske mest ambitiøse klimamålsætning i hele verden. Målet er klart: Danmarks første klimalov skal sikre en CO2 reduktion på 70% i 2030.

Hvis det skal kunne lade sig gøre, kræver det, at vi tænker markant anderledes. Det kræver forskning i og udvikling af nye grønne teknologier, forretningsmodeller og løsninger. Men også muligheden for at teste nye ideer og se hvordan de fungerer i praksis.

I podcasten møder du en række ambitiøse virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører for at få svar på, hvordan vi når i mål med den mest ambitiøse klimamålsætning i hele verden.

Podcasten er produceret i samarbejde mellem Green Hub Denmark og Ugli Fruit Podcasting.

LAZZAWEB Podcast

En podcast om skalering af virksomheder. Du får en 360 graders indsigt i udfordringerne ved skalering. Det gælder alt inden for marketing, funding, kultur, arbejdsprocesser, ledelse og meget mere. Arbejder du i en virksomhed i vækst, så er podcasten en “must-hear”.

Podcasten er et samarbejde mellem LAZZAWB og Ugli Fruit Podcasting.

Om samarbejdet siger Patrik Lazzarotto (CEO & Founder):

“Jeg har haft fornøjelsen af at producere fem podcast i samarbejde med Jakob. Det har været en sjov og lærerig proces. Jakob er ikke bange for at dele ud af hans viden, og det har b.la. resulteret i at vi inhouse, har fået opgraderet vores udstyr. I vores podcast deltog flere medarbejdere uden erfaring, og til trods for en anelse nervøsitet, så formåede Jakob at skabe en hyggelig og tryg stemning omkring produceringen, som var med til at give en vild succesfølelse hos medarbejderne efterfølgende.

Vi står nu tilbage med et unikt og professionelt produkt samt med medarbejdere, der er vokset markant i relation til personlig udvikling. Vi var ikke kunne lykkedes på egen hånd, og er derfor super glade for Jakobs kompetencer.

Jeg kan på vegne af LAZZAWEB anbefale Jakob til alle moderne virksomheder, der ønsker at blive hørt på en ny måde.”

SPEAKERSlounge Podcast

Podcasten hvor jeg Jakob Sloth Linneberg sammen med associeret partner ved TACK International Britt Vangsgaard tager en uformel snak med en række foredragsholdere fra SPEAKERSlounge platformen. Hver i sær er de eksperter på et eller flere områder, som vi i podcasten dykker dybere ned i.

Podcasten er et samarbejde mellem TACK International og Ugli Fruit Podcasting.

DigiTalents Podcast

Podcasten hvor jeg forsøger at gøre begrebet digitalisering mindre diffust og mere konkret og lære om digitalisering både overordnet såvel som nørde ned i de enkelte digitale områder, ved at interviewe og lære fra de mest succesfulde ledere og digitale eksperter inden for hvert deres felt fra førende danske virksomheder.

Podcasten er et samarbejde mellem DigiTalents og Ugli Fruit Podcasting.

Om samarbejdet siger Martin Pagh (Founder af DigiTalents):

” Jakob gjorde det uoverskuelige muligt: På kun et par måneder gik vi fra idé til udgivelse af 2 forskellige podcasts med 6 interviews. Vi mærkede hurtigt Jakobs store passion for podcasting, at han tænker på at gi’ først og skabe mest mulig værdi for hans relationer. Jakob er en sand fornøjelse at arbejde sammen med, da han altid går den ekstra mil for at levere som aftalt og mere til. Hvis du ønsker kyndig podcast produktion eller vejledning, vil jeg klart anbefale dig at tage fat i Jakob.”

Digitalisering i virkeligheden

En podcast, der giver dig konkrete svar på, hvad du kan gøre som offentlig leder, hvis du gerne vil stå stærkest muligt i en mere og mere digital virkelighed. Digitalisering i virkeligheden er en hjælpende hånd til, hvordan du som offentlig leder skal håndtere den udvikling og de udfordringer digitaliseringen fører med sig.

Digitalisering kan for mange virke uoverskuelig og kompleks at inddrage i dagligdagens arbejdsopgaver, og der kan være mange spørgsmål og fortvivlelse undervejs. Denne podcast ønsker at praktisere og håndgribeliggøre digitaliseringen gennem fem konkrete trin til, hvordan du som offentlig leder kan arbejde med digitalisering i dit fagområde. Podcasten er en uddybning af artiklen “Sådan gør succesfulde, offentlige ledere”

Podcasten er et samarbejde mellem Pulse Consult og Ugli Fruit Podcasting.

Om samarbejdet siger Karen Melcior (Founder af Pulse Consult):

“Hvis du drømmer om at komme i gang med din egen podcast, kan jeg på det varmeste anbefale dig at kontakte Jakob. Ugli Fruit Podcasting hjalp min virksomhed godt og kompetent igennem processen med at producere, optage og distribuere en podcast-serie. Hele forløbet var professionelt styret – og kvaliteten af produktet lever fuldt ud op til vores forventninger.”

Startup Noise

Podcasten hvor du får svar på de spørgsmål du måtte have som ny og kommende iværksætter. Vi kommer ind på alt ligefra forretningsplan, prissætning og jagten på investorer i en Q&A, mens eksperter og erfarne iværksættere deler ud af deres viden og know how. Podcasten er produceret af Ugli Fruit Podcasting med Anders Fogh og Jakob Sloth Linneberg i værtsstolen.

Podcasten er et samarbejde mellem Startup Central og Ugli Fruit Podcasting

Om samarbejdet siger Anders Fogh (Founder & CEO v. Startup Central):

“Jeg har længe drømt om at få min helt egen podcast. Jeg stødte på Jakob som stillede sig til rådighed med sin viden og ekspertise. Nu sidder jeg tilbage med min helt egen podcast, en ekspert til at guide mig i mål, og det har været det rigtige valg hele vejen igennem. Jeg har ikke skulle tænke over produktion, og alle de nødvendige platforme det skal udkomme på. Det hele er bare perfekt! Jeg er så glad og stolt!”

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077