Mine podcasts

Lyt til mine podcasts shows og læs om de seneste episoder.

Nyeste afsnit af Mit Liv..

Mit Liv som Marie Holm Laursen

Jeg vil gerne lige sige noget fra starten af: Jeg er kæmpe fan af Marie Holm Laursen, som er født med ‘medfødt knogleskørhed’. Hun er en kæmpe inspiration for mig og de mange tusinde der følger hende på sociale medier. For følger man hende på Sociale medier eller fulgte med da TV2 sendte dokumentaren: Pigen med knogler af glas ved man bare at hun har et humør, et grin og et smil der smitter helt vildt! Men hvordan bevarer man optimismen og livsglæden med det udgangspunkt hun har fået for livet?

Mit Liv som Giovanni Niese

Jeg skal gøre opmærksom på at Giovannis fortælling er barsk. Men det er også historien om et barn der kommer fra krig og rædsel til Danmark og får opbygget en ny tilværelse, selvom starten i vores fredelige land også bød på en masse bump på vejen.

Mit Liv som Jonny Hefty

“Hvad skal jeg kalde dig?” er det første spørgsmål jeg stiller Jakob Ørom aka. Jonny Hefty. “Du kan bare kalde mig Jonny.” Jonny Hefty er blevet en kultfigur og hans musikalske karriere startede i 90’erne som forsanger i rap-metalbandet Geronimo. I samme periode var han hovedmanden bag Blood Booking, som arrangerede koncerter og festivaller i Aalborg frem til 1996. Men Interessen for hip hoppen voksede og i 1998 opstod karakteren Jonny Hefty, da han skrev sangen Jorden er giftig til sit daværende band Mørkemændene.

Lyt til mine podcasts her

Mit Liv..

I ‘Mit Liv..’ drager jeg ud i landet for at høre en række atypiske danskeres historie. Jeg stiller de nysgerrige og nærgående spørgsmål i forsøget på at komme helt tæt på…

Følg Ugli Fruit Podcasting på Instagram: http://bit.ly/2Semu2L

Entreprenørerne 

“I denne podcast serie tager jeg traverskoene på og går en tur med en række personer, som hver i sær jagter sine mål og drømme i livet. Podcasten er lavet i samarbejde med Struer Kommune.”

Ledelse Gennemtænkt

Ledelse Gennemtænkt var min første podcast, som virkelig satte gang i passionen for podcasting. Den startede som en fritidspodcast og indeholder alle de fejl jeg har begået som podcaster.  I maj 2020 blev podcasten overtaget af Martin Pagh fra DigiTalents.

“Hvad er god ledelse? Spurgte du 1.000 ledere for 10 år siden vil du få mange forskellige svar. Og spørger du de samme i dag, vil de give dig helt nye svar på, hvad god ledelse er. Definitionen på god ledelse er konstant skiftende og vil fortsætte med at udvikle sig med hastige skridt.

Med Ledelse Gennemtænkt kan du på farten opleve på første række, hvad der rører sig indenfor ledelse, når jeg diskuterer et relevant emne sammen med eksperter, CEOs og virksomhedsejere”

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077