“Jakob, kan du virkelig hjælpe mig med at få min egen podcast gennem et online forløb??”


Ja!


Dette forløb sikrer dig en podcast, som lyder professionel fra start og sammen sørger vi for, at du er selvkørende med din egen unikke podcast. 

Vi mødes på Zoom eller Skype 1-2 gange om ugen, hvor vi i Modul 1 får helt styr på dit koncept. Vi får bl.a. besvaret følgende spørgsmål: Hvad skal din podcast egentlig handle om, hvorfor vil du lave en podcast og hvem er din målgruppe?Ligeledes SPARER jeg dig også for en masse penge ved at anbefale dig netop det udstyr du har brug for. Alt for ofte ser jeg podcastere købe udstyr de udskifter lynhurtigt igen, eller også får de købt alt for dyrt udstyr ift. hvad de egentlig har brug for.


Når du har optaget din første episode, mixer jeg det sammen med din valgte jingle og speaks og får det til at lyde professionelt fra start.


Vi stopper ikke før du er tilfreds, og du får efterfølgende en grundig redigeringsguide og træning i Audacity, som hjælper dig med at redigere dine episoder efterfølgende.


Herefter sørger vi sammen for, at podcasten bliver distribueret på de vigtigste platforme og du får mine bedste tips til markedsføring.

Et typisk forløb vil se sådan ud

Pris fra 9.995 kr. eksl. moms

Hvis du har spørgsmål, så lad mig endelig give dig et kald

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Extra til din podcast


Ugli Fruit Podcasting har lavet følgende samarbejdsaftaler der giver dig mulighed for, at gøre din podcast mere attraktiv

  • Få lavet unik jingle hos musiker Laust Foged – se mere her

  • Få tilknyttet professionel speaker til din podcast – se mere her

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077