Mit Liv som Michael Fuhlendorff

Jeg sidder i toget på vej til København, hvor jeg skal mødes med Michael Fuhlendorff, som jeg første gang hørte om i et afsnit af sin brors podcast ”Hva så?! – med Christian Fuhlendorff”, hvor hans ærlighed, autencitet og humor fangede mig og jeg vidste med det samme, at jeg ønskede hans historie skulle fortælles i Mit Liv..

Jeg er godt forberedt og jeg har styr på mine noter, men er alligevel nervøs for hvordan samtalen kommer til at gå. For hvorfor skulle han åbne sig op overfor en fremmede person? – Men jeg havde bestemt ikke noget at være nervøs for. Michael er nemlig ekstremt ærlig i interviewet.

De tidlige år..

Michaels liv tog allerede en forkert drejning i de tidlige år, hvor han blev smidt ud af den ene folkeskole efter den anden pga. vold – og tilsidst ville ingen folkeskole tage ham ind. Efter nogle måneder uden at gå i skole, fik han muligheden for at tage sin 9. klasse færdig, hvorefter han startede på slagteruddannelsen som 15-årig. Men selvom han de næste par år færdiggjorde uddannelsen og efterfølgende fik job i en slagteributik, var hverdagen prægede af stoffer, druk og vold som tilsidst kostede ham jobbet og en mulig karriere.

Et utilsigtet dødsfald

Michael er 18 år den dag han vælger at tage i byen med en kammerat, hvor han ender i et slagsmål der ender med at koste en mand livet, da rammer hovedet ned i en kantsten efter et knytnæveslag. Michael ender med at sidde varetægtsfængslet i 3 mdr., men ender med ikke at blive dømt. Det ender dog med at sætte fart i hans kriminelle hverdag, da han kommer under vingerne hos en mand der beder ham om at foretage sit første knivstikkeri for at se om ”han var til at stole på.” Kokainmisbruget blev også værre og værre, og han beskriver selv livet dengang, som bestående af narkosalg, misbrug, vold og ludere. Et liv der er tæt på at koste ham livet.

Livet efter kriminaliteten

Michaels liv som kriminel fortsætter frem til han er over de 30 indtil hans børn giver ham motivationen til at komme ud af miljøet. Han bliver en del af et exitprogram og er endelig klar til at tage ansvar for sit liv, selvom det er hårdt at starte forfra. Følelserne bliver udtrykt gennem digte og kreativiteten bliver udtrykt gennem hans kunst og for første gang føler Michael at han er klar til at blive voksen og være den far han ønsker at være..

Lyt også til..

Mit Liv som Lars Besand

Mød Lars Besand; Danmarks første udenlandske MMA kæmper, samt tidligere vinder af Danmarks Stærkeste Mand (105 kg / master-klassen) Egentlig havde jeg forberedt en masse spørgsmål omkring det at være strongman, men det blev i høj grad til en snak om passion og balancegangen mellem private og stærkmand Lars, som ramte sit livs krise, da han blev diagnosticeret med angst.

Mit Liv som L:Ron:Harald

I 1998 brød L Ron Harald i gennem lydmuren med sit album Pornogangster, der har solgt mere end 75.000, som splittede hele landet med sit kontroversielle og grænseoverskridende tekstunivers. Men bag livet som gangster med nøgne damer, tunede biler samt 100 flasker whiskey og 2000 bajere finder man en følsom og rar mand, der før berømmelsen røg på den lukkede psykiatriske afdeling efter en alvorlig psykose på sit værelse i Århus.

Mit Liv med Vanvittig Verdenshistorie

Mød Peter og Alexander, de to værter bag podcastsuccesen Vanvittig Verdenshistorie. Podcasten der det seneste år er eksploderet med langt over 1 mio. afspilninger samt udsolgte liveshows. I denne episode følger vi dem lige før og efter deres første show på Tir Na Nog i Århus.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077