Mit Liv som Maiken Juul

Maiken er Co-founder af Female Go-Getters, der er Danmarks største online netværk for kvindelige iværksættere .. Men hun er også ekspert i tankestyring og forfatter samt foredragsholder, hvor hun inspirerer til at få styr på sine tanker, således man bliver bedre til at håndtere forandringer og modgang.

Faktisk er hun ret mange ting …

Jeg nøjes med at kalde hende pisse sej!

For rejsen dertil har ikke været nem og har budt på flere personlige nedture.. Bl.a. blev hun som barn mobbet og oplevede at hendes eget hoved var fyldt med begrænsede overbevisninger samt en stedfar, som hun selv betegner som følelsesmæssig afstumpet, men også en blodprop i hjernen i starten af 2020.

Men hvordan rejser man sig så og bliver den til kvinde hun er i dag, som hun selv beskriver som modig, mere selvsikker og som skaberen af sit eget liv?

Maiken har gang på gang bevist at hun kan rejse sig igen og igen! Og derfor skal du lytte til hendes historie.

Lyt også til..

Mit Liv som Giovanni Niese

Jeg skal gøre opmærksom på at Giovannis fortælling er barsk. Men det er også historien om et barn der kommer fra krig og rædsel til Danmark og får opbygget en ny tilværelse, selvom starten i vores fredelige land også bød på en masse bump på vejen.

Mit Liv som Jonny Hefty

“Hvad skal jeg kalde dig?” er det første spørgsmål jeg stiller Jakob Ørom aka. Jonny Hefty. “Du kan bare kalde mig Jonny.” Jonny Hefty er blevet en kultfigur og hans musikalske karriere startede i 90’erne som forsanger i rap-metalbandet Geronimo. I samme periode var han hovedmanden bag Blood Booking, som arrangerede koncerter og festivaller i Aalborg frem til 1996. Men Interessen for hip hoppen voksede og i 1998 opstod karakteren Jonny Hefty, da han skrev sangen Jorden er giftig til sit daværende band Mørkemændene.

Mit Liv som Marie Holm Laursen

Jeg vil gerne lige sige noget fra starten af: Jeg er kæmpe fan af Marie Holm Laursen, som er født med ‘medfødt knogleskørhed’. Hun er en kæmpe inspiration for mig og de mange tusinde der følger hende på sociale medier. For følger man hende på Sociale medier eller fulgte med da TV2 sendte dokumentaren: Pigen med knogler af glas ved man bare at hun har et humør, et grin og et smil der smitter helt vildt! Men hvordan bevarer man optimismen og livsglæden med det udgangspunkt hun har fået for livet?

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077