Mit Liv som Mads Faurholt

Det regner .. Jeg skal mødes med Mads om 30 min., og vi har aftalt at gå en tur rundt på Østerbro, men vejret tillader det ikke. Fortvivlet leder jeg efter et sted, hvor vi kan sidde og få en kop kaffe og scenen ender med at blive på Kaffeladen.

Mads kommer susende på et af de mange løbehjul man finder i København og er meget imødekommende. Han bestiller the og jeg bestiller en rigtig god cappuccino. Scenen er sat – og jeg er klar til at høre hvordan Mads Faurholt blev til den person han er i dag.

Barndommen

Mads er vokset op med krammere og en stor tiltro fra sine forældre. Men de stillede også krav til at kæmpe for det han gerne vil have. Tidligt måtte Mads selv samle flasker ind, for at spare op til sommerferierejsen og ville han have en ny computer, bad hans mor ham om at samle informationer og researche på hvilken computer han gerne vil have, hvorefter han selv skulle bidrage til betalingen af den. Det var tydeligt at Mads’ forældre ønskede at han skulle kæmpe for sin egen succes ved at fokusere på sine styrker.

Kampen mod janteloven

Mads har mødt janteloven mange gange gennem sit liv, bl.a. da han tog sin bacheloruddannelse på 1 år og 9 måneder, mens han arbejdede fuldtid som leder på Viasat. Men han nægter at lade sig definere af andre og generelt arbejder han ud fra devisen at der er mindre konkurrence i det umulige, hvilket har fulgt ham gennem hans liv og karriere.

Generelt mener Mads, at danskerne skal være bedre til at styrke hinanden fremfor at ønske vi fejler. Han mener ligeledes at jagten på lykke er misforstået. Han mener at lykke for mange er den nyeste iPhone eller Range Rover, mens de glemmer at jagte det de virkelig brænder for at lave.

Succesfuld iværksætter

Efter en lynkarriere hos McKinsey og direktør for mere end 3000 medarbejdere, startede Mads sammen med to andre; Nova Founders Capital der bygger bæredygtige large-scale internetforretninger i den finansielle sektor og bliver i dag betragtet som en iværksætterguru med flere succesfulde exits.

Lyt også til..

Mit Liv som L:Ron:Harald

I 1998 brød L Ron Harald i gennem lydmuren med sit album Pornogangster, der har solgt mere end 75.000, som splittede hele landet med sit kontroversielle og grænseoverskridende tekstunivers. Men bag livet som gangster med nøgne damer, tunede biler samt 100 flasker whiskey og 2000 bajere finder man en følsom og rar mand, der før berømmelsen røg på den lukkede psykiatriske afdeling efter en alvorlig psykose på sit værelse i Århus.

Mit Liv som Lars Besand

Mød Lars Besand; Danmarks første udenlandske MMA kæmper, samt tidligere vinder af Danmarks Stærkeste Mand (105 kg / master-klassen) Egentlig havde jeg forberedt en masse spørgsmål omkring det at være strongman, men det blev i høj grad til en snak om passion og balancegangen mellem private og stærkmand Lars, som ramte sit livs krise, da han blev diagnosticeret med angst.

Mit Liv som Michael Fuhlendorff

Michael er 18 år den dag han vælger at tage i byen med en kammerat, hvor han ender i et slagsmål der ender med at koste en mand livet. Utilsigtet rammer manden hovedet ned i en kantsten efter et knytnæveslag. Michael ender med at sidde varetægtsfængslet i 3 mdr., men ender med ikke at blive dømt.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077