Mit Liv som Lars Besand

Det er en kold forårsdag i det nordjyske.. Corona pandemien hærger stadig på dette tidspunkt, men Danmark er så småt begyndt at åbne op igen.. Det er første gang siden Mette lukkede landet ned, at jeg igen kan tage min C1’er og tage ud at møde og snakke med de her mennesker, som lever et liv der ikke ligner mit.

Stærke mænd kan også blive ked af det

Og endelig kan jeg mødes med Lars Besand, hvilket jeg virkelig har glædet mig til. Lars er en person der altid har søgt ekstremerne og kan prale af at være den første professionelle danske MMA kæmper samt tidligere vinder af Danmarks Stærkeste Mand – 105 kg-klassen.

Egentlig havde jeg forberedt en masse spørgsmål omkring det at være strongman, men det blev i høj grad til en snak om passion og balancegangen mellem private og stærkmand Lars.

Målet om at være den bedste og stærkeste og stræben efter egen anerkendelse har nemlig ikke været uden omkostninger. For da kroppen siger stop efter en lang periode med 120 km/t sender det Lars ud i angstanfald og en personlig krise, hvor ham der kan løfte over 300 kg. må acceptere at stærke mænd også kan blive ked af det. Lars må erkende at han er knækket psykisk selvom han udadtil ligner en der kan klare enhver udfordring.

Lyt også til..

Mit Liv som Mads Faurholt

Mads har mødt janteloven mange gange gennem sit liv, bl.a. da han tog sin bacheloruddannelse på 1 år og 9 måneder, mens han arbejdede fuldtid som leder på Viasat. Men han nægter at lade sig definere af andre og generelt arbejder han ud fra devisen at der er mindre konkurrence i det umulige, hvilket har fulgt ham gennem hans liv og karriere.

Mit Liv som Michael Fuhlendorff

Michael er 18 år den dag han vælger at tage i byen med en kammerat, hvor han ender i et slagsmål der ender med at koste en mand livet. Utilsigtet rammer manden hovedet ned i en kantsten efter et knytnæveslag. Michael ender med at sidde varetægtsfængslet i 3 mdr., men ender med ikke at blive dømt.

Mit Liv med Vanvittig Verdenshistorie

Mød Peter og Alexander, de to værter bag podcastsuccesen Vanvittig Verdenshistorie. Podcasten der det seneste år er eksploderet med langt over 1 mio. afspilninger samt udsolgte liveshows. I denne episode følger vi dem lige før og efter deres første show på Tir Na Nog i Århus.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077