Mit Liv som Jonny Hefty

Hvem er Jakob Ørom aka. Jonny Hefty?

Jonnys musikalske karriere startede i 90’erne som forsanger i rap-metalbandet Geronimo. I samme periode var han hovedmanden bag Blood Booking, som arrangerede koncerter og festivaller i Aalborg frem til 1996. Men Interessen for hip hoppen voksede og i 1998 opstod karakteren Jonny Hefty, da han skrev sangen Jorden er giftig til sit daværende band Mørkemændene.

Jonny, Jøden og Gug Tang Clan

Gennembruddet som rapper fik da han vandt konkurrencen Trax, som hvis vi skal sammenligne med et andet koncept er en pendant til Karrierekanonen. Førstepræmien var en udgivelsen, som blev EP’en Hængerøv og Håndtegn, hvor han første gang stødte på sin mangeårige makker Michael Jøden. Det er også på Hængerøv og Håndtegn hvor nummeret Gug stil med det legendariske Gug Tang Clan optræder.

Hængerøv og håndtegn er starten på en lang karriere som bl.a. har budt på radioprogrammet Rockstarz og albums med Jøden, som er endt ud i hits som Gamle dreng og Vi går aldrig hjem.

Retur til Aalborg

Efter 8 år i København vendte Jonny Hefty hjem til Aalborg 2013, og som han sagde dengang:
– “Der er 100 Jonny Hefty ́er i København, så jeg resonerede, at det er bedre at være en stor fisk i et lille akvarium frem for omvendt” og bare et år efter fik han både folkets og kulturelitens anerkendelse, da han blev kronet til karnevalskonge samt modtog den Nordjyske Kulturpris.

Men der er i sær en som Jonny ønsker at gøre stolt; hans kære mor og det er også vigtigt for ham at gøre nogle ting i hans fars ånd, som han mistede for snart 3 år siden, således han ikke bare huskes for at være Jonny med bar røv og bøllehat.

Lyt også til..

Mit Liv som L:Ron:Harald

I 1998 brød L Ron Harald i gennem lydmuren med sit album Pornogangster, der har solgt mere end 75.000, som splittede hele landet med sit kontroversielle og grænseoverskridende tekstunivers. Men bag livet som gangster med nøgne damer, tunede biler samt 100 flasker whiskey og 2000 bajere finder man en følsom og rar mand, der før berømmelsen røg på den lukkede psykiatriske afdeling efter en alvorlig psykose på sit værelse i Århus.

Mit Liv med Vanvittig Verdenshistorie

Mød Peter og Alexander, de to værter bag podcastsuccesen Vanvittig Verdenshistorie. Podcasten der det seneste år er eksploderet med langt over 1 mio. afspilninger samt udsolgte liveshows. I denne episode følger vi dem lige før og efter deres første show på Tir Na Nog i Århus.

Mit Liv som Lars Besand

Mød Lars Besand; Danmarks første udenlandske MMA kæmper, samt tidligere vinder af Danmarks Stærkeste Mand (105 kg / master-klassen) Egentlig havde jeg forberedt en masse spørgsmål omkring det at være strongman, men det blev i høj grad til en snak om passion og balancegangen mellem private og stærkmand Lars, som ramte sit livs krise, da han blev diagnosticeret med angst.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077