Mit Liv som Giovanni Niese

Fra intro

“Det tætteste jeg nok nogensinde kommer på krig er gennem spil eller film ..

Jeg kommer forhåbentlig aldrig nogensinde til at komme tæt på den brutalitet som krig medfører ..

Samtidig føler jeg magtesløs ..

Jeg vil så gerne at jeg kunne hjælpe de familier der er fanget i krig..

Specielt gør det ondt når der er børn involveret ..

Og nu forsøger jeg ikke at blive politisk for min stærke side er ikke økonomi og integration..

Det er bare svært for mig at forstå den modstand der er blandt en del danskere mod flygtninge ..

Hvad hvis det var os selv?

Hvad hvis det var os der måtte gennem elendighed og rædsel og flygte fra vores fædreland?

Giovannis historie rystede mig ..

For det er første gang jeg snakker med en person, som har været i gennem det, som vi ellers kun ser i nyhederne eller på film..

Og det næste jeg siger kan virke super egoistisk ..

Men så sætter jeg virkelig stor pris på at mine børn vokser op i fred og har en hverdag hvor de bare kan være børn..

Hvor de bare kan lege og nyde livet uden de store bekymringer..

Giovannis historie er vigtig ..

Forestil dig som 8 årig at flygte fra krig i Irak til en flygtningelejr i Iran, hvor forholdene er rædselsfulde og elendige.

Forestil dig at være fanget i en flygtningelejr omgivet af grædende børn, lig og sårede i gaderne samt en hverdag hvor man må kæmpe fysisk for at få mad og drikke.

Forestil dig at have set døden i øjnene flere gange inden du er 14 år gammel..

Det er svært ..

Men det var engang virkelighed for Giovanni ..”

Fra krigsbarn til succesfuld

Jeg skal gøre opmærksom på at Giovannis fortælling er barsk. Men det er også historien om et barn der kommer fra krig og rædsel til Danmark og får opbygget en ny tilværelse, selvom starten i vores fredelige land også bød på en masse bump på vejen.

Men grunden til Giovanni kan fortælle sin historie er, at han klarede den. Han er i dag succesfuld.. Og når jeg tænker succesfuld tænker jeg at han har godt gang i karrieren, er blandt Danmarks førende LinkedIn eksperter og lykkeligt gift med dejlige børn.

Men når Giovanni ser sig selv som succesfuld er det ikke det der er afgørende. Jeg vil gerne lige læse en kommentar op, han skrev i et af mine opslag:

“Og her vil jeg gerne indskyde, at min definition af succes er, først og fremmest, at være i live. Dernæst med de aftryk jeg efterlader hos de mennesker jeg er i interaktion med – digitalt eller fysisk. Og nok vigtigst med de minder der bliver skabt. Den dag jeg stiller mine træsko, så kan jeg ikke tage mine penge med mig. Men minderne, dem kan jeg tage med mig.”

Lyt også til..

Mit Liv som L:Ron:Harald

I 1998 brød L Ron Harald i gennem lydmuren med sit album Pornogangster, der har solgt mere end 75.000, som splittede hele landet med sit kontroversielle og grænseoverskridende tekstunivers. Men bag livet som gangster med nøgne damer, tunede biler samt 100 flasker whiskey og 2000 bajere finder man en følsom og rar mand, der før berømmelsen røg på den lukkede psykiatriske afdeling efter en alvorlig psykose på sit værelse i Århus.

Mit Liv som Lars Besand

Mød Lars Besand; Danmarks første udenlandske MMA kæmper, samt tidligere vinder af Danmarks Stærkeste Mand (105 kg / master-klassen) Egentlig havde jeg forberedt en masse spørgsmål omkring det at være strongman, men det blev i høj grad til en snak om passion og balancegangen mellem private og stærkmand Lars, som ramte sit livs krise, da han blev diagnosticeret med angst.

Mit Liv med Vanvittig Verdenshistorie

Mød Peter og Alexander, de to værter bag podcastsuccesen Vanvittig Verdenshistorie. Podcasten der det seneste år er eksploderet med langt over 1 mio. afspilninger samt udsolgte liveshows. I denne episode følger vi dem lige før og efter deres første show på Tir Na Nog i Århus.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077