Mit Liv med Marie Holm Laursen

En kæmpe optimist

Jeg vil gerne lige sige noget fra starten af: Jeg er kæmpe fan af Marie Holm Laursen. Hun er en kæmpe inspiration for mig og de mange tusinde der følger hende på sociale medier. For følger man hende på Sociale medier eller fulgte med da TV2 sendte dokumentaren: Pigen med knogler af glas ved man bare at hun har et humør, et grin og et smil der smitter helt vildt!

Og undskyld mit franske, men det er fandeme imponerende.

For hun lider nemlig af den sjældne sygdom medfødt knogleskørhed, som gør, at hendes knogler brækker meget let. Hun har således oplevet at brække en arm, et ben eller en anden knogle mellem 500 og 1.000 gange. En sygdom som virkelig sætter begrænsninger og besværliggøre de mindste ting i hverdagen som du og jeg formentlig tager for givet.

Og så stopper jeg også med at gøre Marie til et offer, for det ved jeg hun hader. Men derfor er hendes historie stadig vigtig, for hvordan man bevarer optimismen med det udgangspunkt hun har fået for livet?

Marie har virkelig meget på hjerte og i denne episode vil du opleve en beundringsværdig ærlig når vi bl.a. kommer ind på kærligheden og det generelle syn på handicappede

Lyt også til..

Mit Liv som Giovanni Niese

Jeg skal gøre opmærksom på at Giovannis fortælling er barsk. Men det er også historien om et barn der kommer fra krig og rædsel til Danmark og får opbygget en ny tilværelse, selvom starten i vores fredelige land også bød på en masse bump på vejen.

Mit Liv som Lars Besand

Mød Lars Besand; Danmarks første udenlandske MMA kæmper, samt tidligere vinder af Danmarks Stærkeste Mand (105 kg / master-klassen) Egentlig havde jeg forberedt en masse spørgsmål omkring det at være strongman, men det blev i høj grad til en snak om passion og balancegangen mellem private og stærkmand Lars, som ramte sit livs krise, da han blev diagnosticeret med angst.

Mit Liv som L:Ron:Harald

I 1998 brød L Ron Harald i gennem lydmuren med sit album Pornogangster, der har solgt mere end 75.000, som splittede hele landet med sit kontroversielle og grænseoverskridende tekstunivers. Men bag livet som gangster med nøgne damer, tunede biler samt 100 flasker whiskey og 2000 bajere finder man en følsom og rar mand, der før berømmelsen røg på den lukkede psykiatriske afdeling efter en alvorlig psykose på sit værelse i Århus.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077