Lyt til Mit Liv..I ‘Mit Liv..’ drager jeg ud i landet for at høre en række atypiske danskeres historie. Jeg stiller de nysgerrige og nærgående spørgsmål i forsøget på at komme helt tæt på…

Mit Liv som Anne Riisom Svinth

“Jeg sad der, som så mange gange før, og følte mig som den største skuffelse. Jeg var overbevist om, at jeg var svag, sart, udygtig, ikke egnet eller trænet nok. Det var med andre ord mig, den var gal med og jeg burde skulle kunne holde til mere.”

Ordene kommer fra Anne Riisom Svinth.

Hun følte sig langt fra god nok. Hun pressede sig selv til yderste. Hun sov dårligt. Hun kæmpede med angst. Og på de værste dage kunne hun kun være vågen i 40 min af gangen. I denne serie på 4 episoder, fortæller Anne om den værste periode i sit liv. Fra de evige skuffelser over sig selv til den store kulmination, hvor hun fandt sig selv i vandret position på en hospitalsbåre.

Mit Liv med ADHD (Gæst: Mathias Døj)

Jeg tror vi er mange der ved hvad ADHD er, men forstår vi egentlig hvad børn og vokse med ADHD kæmper med? Sandheden er bare 35% af voksne med ADHD er straffet for en kriminel handling og 50% lider af angst. For Mathias forklarede det at blive diagnosticeret med ADHD i høj grad hvorfor han allerede som tidlig teenager stiftede bekendtskab med vold, hash og alkohol.

Mit Liv som Maiken Juul

Maikens liv har tidligere ikke været nem og har budt på flere personlige nedture. Bl.a. blev hun som barn mobbet og oplevede at hendes eget hoved var fyldt med begrænsede overbevisninger samt en stedfar, som hun selv betegner som følelsesmæssig afstumpet, men også en blodprop i hjernen i starten af 2020. Men hvordan rejser man sig så og bliver den til kvinde hun er i dag, som hun selv beskriver som modig, mere selvsikker og som skaberen af sit eget liv?

Mit Liv som Marie Holm Laursen

Jeg vil gerne lige sige noget fra starten af: Jeg er kæmpe fan af Marie Holm Laursen, som er født med ‘medfødt knogleskørhed’. Hun er en kæmpe inspiration for mig og de mange tusinde der følger hende på sociale medier. For følger man hende på Sociale medier eller fulgte med da TV2 sendte dokumentaren: Pigen med knogler af glas ved man bare at hun har et humør, et grin og et smil der smitter helt vildt! Men hvordan bevarer man optimismen og livsglæden med det udgangspunkt hun har fået for livet?

Mit Liv som Giovanni Niese

Jeg skal gøre opmærksom på at Giovannis fortælling er barsk. Men det er også historien om et barn der kommer fra krig og rædsel til Danmark og får opbygget en ny tilværelse, selvom starten i vores fredelige land også bød på en masse bump på vejen.

Mit Liv som Jonny Hefty

“Hvad skal jeg kalde dig?” er det første spørgsmål jeg stiller Jakob Ørom aka. Jonny Hefty. “Du kan bare kalde mig Jonny.” Jonny Hefty er blevet en kultfigur og hans musikalske karriere startede i 90’erne som forsanger i rap-metalbandet Geronimo. I samme periode var han hovedmanden bag Blood Booking, som arrangerede koncerter og festivaller i Aalborg frem til 1996. Men Interessen for hip hoppen voksede og i 1998 opstod karakteren Jonny Hefty, da han skrev sangen Jorden er giftig til sit daværende band Mørkemændene.

Mit Liv med Vanvittig Verdenshistorie

Mød Peter og Alexander, de to værter bag podcastsuccesen Vanvittig Verdenshistorie. Podcasten der det seneste år er eksploderet med langt over 1 mio. afspilninger samt udsolgte liveshows. I denne episode følger vi dem lige før og efter deres første show på Tir Na Nog i Århus.

Mit Liv som Lars Besand

Mød Lars Besand; Danmarks første udenlandske MMA kæmper, samt tidligere vinder af Danmarks Stærkeste Mand (105 kg / master-klassen) Egentlig havde jeg forberedt en masse spørgsmål omkring det at være strongman, men det blev i høj grad til en snak om passion og balancegangen mellem private og stærkmand Lars, som ramte sit livs krise, da han blev diagnosticeret med angst.

Mit Liv som L:Ron:Harald

I 1998 brød L Ron Harald i gennem lydmuren med sit album Pornogangster, der har solgt mere end 75.000, som splittede hele landet med sit kontroversielle og grænseoverskridende tekstunivers. Men bag livet som gangster med nøgne damer, tunede biler samt 100 flasker whiskey og 2000 bajere finder man en følsom og rar mand, der før berømmelsen røg på den lukkede psykiatriske afdeling efter en alvorlig psykose på sit værelse i Århus.

Mit Liv som Mads Faurholt

Mads har mødt janteloven mange gange gennem sit liv, bl.a. da han tog sin bacheloruddannelse på 1 år og 9 måneder, mens han arbejdede fuldtid som leder på Viasat. Men han nægter at lade sig definere af andre og generelt arbejder han ud fra devisen at der er mindre konkurrence i det umulige, hvilket har fulgt ham gennem hans liv og karriere.

Mit Liv som Michael Fuhlendorff

Michael er 18 år den dag han vælger at tage i byen med en kammerat, hvor han ender i et slagsmål der ender med at koste en mand livet. Utilsigtet rammer manden hovedet ned i en kantsten efter et knytnæveslag. Michael ender med at sidde varetægtsfængslet i 3 mdr., men ender med ikke at blive dømt.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077