Jeg tilbyder forskellige løsninger til mindre opgaver

Markedsføring/
Distribuering

Du har din egen unikke podcast klar til launch, men ønsker sparring til hvordan du bedst muligt får distribueret og markedsført din podcast. Jeg vil kunne give dig mine bedste råd.

Redigering

Du har optaget en episode, men ønsker hjælp til redigering. Jeg sørger for, at din episode kommer til at lyde sprødt, lækkert og behageligt for dine lyttere at lytte til.

Feedback

Jeg lytter dine podcast-episoder i gennem og giver dig en dybdegående feedback bl.a. på redigering, story telling, koncept og opbygning

Pris: 1.000 kr. (eksl. moms) pr. påbegyndt time

Anders Fogh, CEO & Founder ved Startup Central

Jeg har længe drømt om at få min helt egen podcast. Jeg stødte på Jakob som stillede sig til rådighed med sin viden og ekspertise.

Nu sidder jeg tilbage med min helt egen podcast, en ekspert til at guide mig i mål, og det har været det rigtige valg hele vejen igennem. Jeg har ikke skulle tænke over produktion, og alle de nødvendige platforme det skal udkomme på. Det hele er bare perfekt! Jeg er så glad og stolt!

Karen Melcior, Digitaliseringsrådgiver og CEO ved Pulse Consult

Hvis du drømmer om at komme i gang med din egen podcast, kan jeg på det varmeste anbefale dig at kontakte Jakob. Han har produceret og hjulpet med min podcastserie “Digitalisering i virkeligheden”

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077