Skal din virksomhed have en podcast?

Sådan bliver din podcast til

100% Onlineforløb

Jeg hjælper dig i gang med din podcast gennem dette skræddersyet 4-6 ugers onlineforløb der sikrer dig din unikke kvalitetspodcast

Din egen unikke podcast

Vi indleder samarbejdet med et møde, hvor vi idé- og konceptudvikler jeres podcast. Herefter fungerer jeg som producer og optager alle interviews, laver speaks og redigere, samt sørger for jeres egen unikke jingle og logo, så det eneste du skal sørge for er at dele ud af din passion. Intet er umuligt og vi indretter forløbet efter jeres behov

Brug min prisberegner

Her kan du skræddersy dit helt eget forløb og få en pris der matcher dine ønsker og behov.

Husk du altid kan booke 30 min. gratis sparring

Du er i tvivl om udbyttet af en podcast, eller blot nysgerrig på formatet og ønsker at få svar på dine spørgsmål. Og det er uanset om du skal bruge din podcast til din hobby, virksomhed eller som personlig branding. Samtalen vil enten foregå via Skype eller telefonenAnders Fogh, CEO & Founder ved Startup Central

Jeg har længe drømt om at få min helt egen podcast. Jeg stødte på Jakob som stillede sig til rådighed med sin viden og ekspertise.

Nu sidder jeg tilbage med min helt egen podcast, en ekspert til at guide mig i mål, og det har været det rigtige valg hele vejen igennem. Jeg har ikke skulle tænke over produktion, og alle de nødvendige platforme det skal udkomme på. Det hele er bare perfekt! Jeg er så glad og stolt!

Karen Melcior, Digitaliseringsrådgiver og CEO ved Pulse Consult

Hvis du drømmer om at komme i gang med din egen podcast, kan jeg på det varmeste anbefale dig at kontakte Jakob. 

Ugli Fruit Podcasting hjalp min virksomhed godt og kompetent igennem processen med at producere, optage og distribuere en podcast-serie. Hele forløbet var professionelt styret – og kvaliteten af produktet lever fuldt ud op til vores forventninger.

Mette Fruensgaard, Co-founder og partner ved SignUp Academy

Da SignUp Academy skulle omlægge vores podcastunivers, havde jeg brug for hjælp fra en ekspert. Derfor tog jeg kontakt til Jakob, som tidligere havde lavet en podcast med Andreas. Timerne med Jakob var utroligt godt givet ud.

Han guidede mig gennem alt det, der skulle til, for at komme ud på de nødvendige platforme samtidig med, at han kom med fif og gode råd. Jakob er utrolig behagelig at arbejde sammen med, og når jeg igen får brug for hjælp, vil jeg selvfølgelig tag fat i Jakob igen.

(Note: Podcasten er ikke produceret af Ugli Fruit Podcasting)

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077