Skal din virksomhed have en podcast?

Pris pr. afsnit afhænger af formatet og konceptet, og vil derfor kræve en uddybende snak. Se her hvilke forløb jeg kan tilbyde dig:

Startpakken på 2 episoder

Forløbet er til jer, som ønsker at komme i gang med podcasting, men først vil have testet formatet af. De to episoder vil gøre klart for jer, hvad der skal til, for at drive sin egen podcast. I vil herefter have mulighed for at tilkøbe flere episoder, hvor vi fastlægger en pris efter koncept og behov.

Producering af serie på 5 episoder

Forløbet er til dig, som ser det store potentiale i podcasting og ønsker at få produceret en serie af fem episoder til jeres content marketing. Ønsker i flere afsnit produceret, fastlægger vi en pris efter koncept og behov.

Producering af serie på 10 episoder

Forløbet er til jer der er vilde med podcastmediet og har masser af passion og viden i ønsker at del med jeres kunder og følgere. Ønsker i flere afsnit produceret, fastlægger vi en pris efter koncept og behov.

Anders Fogh, CEO & Founder ved Startup Central
Jeg har længe drømt om at få min helt egen podcast. Jeg stødte på Jakob som stillede sig til rådighed med sin viden og ekspertise.

Nu sidder jeg tilbage med min helt egen podcast, en ekspert til at guide mig i mål, og det har været det rigtige valg hele vejen igennem. Jeg har ikke skulle tænke over produktion, og alle de nødvendige platforme det skal udkomme på. Det hele er bare perfekt! Jeg er så glad og stolt!
Karen Melcior, Digitaliseringsrådgiver og CEO ved Pulse Consult
Hvis du drømmer om at komme i gang med din egen podcast, kan jeg på det varmeste anbefale dig at kontakte Jakob.

Ugli Fruit Podcasting hjalp min virksomhed godt og kompetent igennem processen med at producere, optage og distribuere en podcast-serie. Hele forløbet var professionelt styret – og kvaliteten af produktet lever fuldt ud op til vores forventninger.
Mette Fruensgaard, Co-founder og partner ved SignUp Academy
Da SignUp Academy skulle omlægge vores podcastunivers, havde jeg brug for hjælp fra en ekspert. Derfor tog jeg kontakt til Jakob, som tidligere havde lavet en podcast med Andreas. Timerne med Jakob var utroligt godt givet ud.

Han guidede mig gennem alt det, der skulle til, for at komme ud på de nødvendige platforme samtidig med, at han kom med fif og gode råd. Jakob er utrolig behagelig at arbejde sammen med, og når jeg igen får brug for hjælp, vil jeg selvfølgelig tag fat i Jakob igen.

(Note: Podcasten er ikke produceret af Ugli Fruit Podcasting)
Martin Pagh, medstifter af DigiTalents
Jakob gjorde det uoverskuelige muligt: På kun et par måneder gik vi fra idé til udgivelse af 2 forskellige podcasts med 6 interviews.

Vi mærkede hurtigt Jakobs store passion for podcasting, at han tænker på at gi’ først og skabe mest mulig værdi for hans relationer

Jakob er en sand fornøjelse at arbejde sammen med, da han altid går den ekstra mil for at levere som aftalt og mere til. Hvis du ønsker kyndig podcast produktion eller vejledning, vil jeg klart anbefale dig at tage fat i Jakob.

Du kan også vælge at lade mig ringe dig op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077