Skal din virksomhed have en podcast?
Sådan bliver din podcast til

Fra Idé til koncept

Vi gennemgår og udvikler din idé, således vi ender ud med et format der vil være fundamentet for din unikke podcast.

Optagelse

Jeg kommer med mit mobile studie og sørger for, at du ikke skal bekymre om teknikken, men blot dele ud af din passion. Vælger du onlineforløbet sørger jeg for, at du får købt det helt rette udstyr. I begge pakker ender du ud med god lyd til din podcast.

Redigering

Jeg tager jinglen, de forskellige speaks og andre optagelser og mixer sammen til et afsnit med sprød lyd. Det vigtigste for mig er, at din podcast lyder professionel fra start!

Distribuering

Jeg sørger for din podcast lander på alle de store platforme som Apple Podcast, Spotify, Google Podcast osv. Ligeledes kan jeg også hjælpe med markedsføring – i sær hvordan du kan genbruge content fra din podcast i dit nyhedsbrev,  blog og på sociale medierForskellige løsninger

Jeg løser enhver type opgaver for din virksomhed. Det kan være du ønsker, at jeg redigere dine afsnit, hjælper dig med markedsføringen af din podcast og/eller blot vil sørge for dit podcastprojekt bliver distribueret. Alt kan lade sig gøre.

Producering af podcast

Lad mig være producer på din podcast, hvor jeg sørger for det hele eller vælg mit onlineforløb, hvor jeg hjælper dig i gang.

30 min. gratis sparring

Du er i tvivl om udbyttet af en podcast, eller blot nysgerrig på formatet og ønsker at få svar på dine spørgsmål. Og det er uanset om du skal bruge din podcast til din hobby, virksomhed eller som personlig branding. Samtalen vil enten foregå via Skype eller telefonen

Anders Fogh, CEO & Founder ved Startup Central
Jeg har længe drømt om at få min helt egen podcast. Jeg stødte på Jakob som stillede sig til rådighed med sin viden og ekspertise.

Nu sidder jeg tilbage med min helt egen podcast, en ekspert til at guide mig i mål, og det har været det rigtige valg hele vejen igennem. Jeg har ikke skulle tænke over produktion, og alle de nødvendige platforme det skal udkomme på. Det hele er bare perfekt! Jeg er så glad og stolt!
Karen Melcior, Digitaliseringsrådgiver og CEO ved Pulse Consult
Hvis du drømmer om at komme i gang med din egen podcast, kan jeg på det varmeste anbefale dig at kontakte Jakob.

Ugli Fruit Podcasting hjalp min virksomhed godt og kompetent igennem processen med at producere, optage og distribuere en podcast-serie. Hele forløbet var professionelt styret – og kvaliteten af produktet lever fuldt ud op til vores forventninger.
Mette Fruensgaard, Co-founder og partner ved SignUp Academy
Da SignUp Academy skulle omlægge vores podcastunivers, havde jeg brug for hjælp fra en ekspert. Derfor tog jeg kontakt til Jakob, som tidligere havde lavet en podcast med Andreas. Timerne med Jakob var utroligt godt givet ud.

Han guidede mig gennem alt det, der skulle til, for at komme ud på de nødvendige platforme samtidig med, at han kom med fif og gode råd. Jakob er utrolig behagelig at arbejde sammen med, og når jeg igen får brug for hjælp, vil jeg selvfølgelig tag fat i Jakob igen.

(Note: Podcasten er ikke produceret af Ugli Fruit Podcasting)
Martin Pagh, medstifter af DigiTalents
Jakob gjorde det uoverskuelige muligt: På kun et par måneder gik vi fra idé til udgivelse af 2 forskellige podcasts med 6 interviews.

Vi mærkede hurtigt Jakobs store passion for podcasting, at han tænker på at gi’ først og skabe mest mulig værdi for hans relationer

Jakob er en sand fornøjelse at arbejde sammen med, da han altid går den ekstra mil for at levere som aftalt og mere til. Hvis du ønsker kyndig podcast produktion eller vejledning, vil jeg klart anbefale dig at tage fat i Jakob.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077