Skal jeres virksomhed have en podcast?

Se hvordan vi gør her:
Forskellige løsninger

Jeg løser enhver type opgaver for din virksomhed. Det kan være du ønsker, at jeg redigere dine afsnit, hjælper dig med markedsføringen af din podcast og/eller blot vil sørge for dit podcastprojekt bliver distribueret. Alt kan lade sig gøre.

Producering af podcast

Lad mig være producer på din podcast, hvor jeg sørger for det hele eller vælg mit onlineforløb, hvor jeg hjælper dig i gang.

30 min. gratis sparring

Du er i tvivl om udbyttet af en podcast og hvordan det kan styrke din forretning. Eller også er du blot nysgerrig på formatet og ønsker at få svar på dine spørgsmål. Lad os tage en snak!Sådan bliver din podcast til


Fra Idé til koncept

Vi gennemgår og udvikler din idé og ender ud med et format der vil være fundamentet for din unikke podcast.


Optagelse

Jeg kommer med mit mobile studie og sørger for, at du ikke skal bekymre om teknikken, men blot dele ud af din passion.


Redigering

Jeg tager jinglen, de forskellige speaks og andre optagelser og mixer sammen til et afsnit med sprød lyd. Det vigtigste for mig er, at din podcast lyder professionel fra start!


Distribuering

Jeg sørger for din podcast lander på alle de store platforme som Apple Podcast, Spotify, Google Podcast osv. Ligeledes hjælper jeg også med markedsføring, så du er sikret mange lyttere fra start

Patrik Lazzarotto, Founder & CEO ved LAZZAWEB


Jeg har haft fornøjelsen af at producere fem podcast i samarbejde med Jakob. Det har været en sjov og lærerig proces. Jakob er ikke bange for at dele ud af hans viden, og det har b.la. resulteret i at vi inhouse, har fået opgraderet vores udstyr.

I vores podcast deltog flere medarbejdere uden erfaring, og til trods for en anelse nervøsitet, så formåede Jakob at skabe en hyggelig og tryg stemning omkring produceringen, som var med til at give en vild succesfølelse hos medarbejderne efterfølgende.

Vi står nu tilbage med et unikt og professionelt produkt samt med medarbejdere, der er vokset markant i relation til personlig udvikling. Vi var ikke kunne lykkedes på egen hånd, og er derfor super glade for Jakobs kompetencer.

Jeg kan på vegne af LAZZAWEB anbefale Jakob til alle moderne virksomheder, der ønsker at blive hørt på en ny måde.

(Hør podcasten her)
Marie Kongsted – Salg og marketingsdirektør ved TACK


TACK International A/S og vores foredragsvirksomhed SPEAKERSlounge påbegyndte i sensommeren 2020 et samarbejde med Ugli Fruit og Jakob Sloth Linneberg.

Hos TACK og SPEAKERSlounge ønskede vi at nå vores kunder på en anden måde end vi hidtidig havde gjort. Her var podcasten et oplagt medie for os, da det kunne give noget andet end vi tidligere havde tilbudt og derfor kunne vi nå vores kunder på en anden måde.

Hos TACK arbejder vi til dagligt med at give mennesker nye kompetencer og forfine dem de allerede har og via podcasten kunne vi give vores kunder en forsmag på alt det, som vi har at tilbyde. Vi har kunne dykke ned i nogle emner som ex. personlig udvikling og har kunne give vores kunder læring på farten

Hos SPEAKERSlounge har vi brugt podcasten til at præsentere nogle af vores foredragsholdere.

Jakob har fra første dag forstået vores ideer og visioner bag begge koncepter. Podcastene lever til fulde op til alle vores forventninger. Jakob er nærværende og nysgerrig og dette skinner igennem, når han møder dem, som han skal interviewe til vores podcast.

Vi kan kun anbefale Jakob, hvis man som virksomhed har behov for at komme i gang med at anvende podcastmediet.
Martin Pagh, medstifter af DigiTalents
Jakob gjorde det uoverskuelige muligt: På kun et par måneder gik vi fra idé til udgivelse af 2 forskellige podcasts med 6 interviews.

Vi mærkede hurtigt Jakobs store passion for podcasting, at han tænker på at gi’ først og skabe mest mulig værdi for hans relationer

Jakob er en sand fornøjelse at arbejde sammen med, da han altid går den ekstra mil for at levere som aftalt og mere til. Hvis du ønsker kyndig podcast produktion eller vejledning, vil jeg klart anbefale dig at tage fat i Jakob.Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077