Velkommen til min blog om alt indenfor podcasting


Det perfekte speak

Speaket er et af de vigtigste element i en enhver produktion. Den fortæller lytterne om den røde tråd, der forbinder hele episoden. Det er allerede i dit indledende speak at lytteren beslutter sig for om denne episode er værd at lytte til.


Den gode vært og det gode interview

Værten i en podcast har en enorm betydning. Undersøgelser viser, at en dårlig vært har større betydning for, om en lytter fravælger en podcast end dårlig lyd. Det handler ikke bare om, at lyden er god. DU skal også være god.


Sådan kommer du i gang med at producere din podcast

Hvis du har læst alle de gode grunde til at starte en podcast, tænker du sikkert hvordan du bedst muligt kommer i gang. Det forsøger jeg at give dig et overblik over i denne blog.


Podcasting og Clubhouse

Hvad er Clubhouse og hvordan kan du som podcaster bruge det i dit arbejde med lyd? Det vil jeg give dig svaret på i denne korte blog.


Storytelling i en businesspodcast

 Kan man bruge storytelling i en businesspodcast? Ja, I høj grad! Og lad mig vise dig helt konkret hvordan.


Gode grunde til din virksomhed bør have en podcast

Du er nysgerrig på formatet, men søger svar på hvorfor din virksomhed bør have en podcast? Det forsøger jeg at svare dig på i denne blog.


Video: Værktøjer der gør din podcast-hverdag nemmere

Se videoen og oversigten over de værktøjer, som gør det nemmere for dig at starte, producere og vedligeholde din egen unikke podcast.


Blogging vs Podcasting

Bør jeg vælge en blog eller en podcast? Det er ofte et spørgsmål man støder på om man enten bør starte en podcast eller en blog, og jeg er ikke sikker på jeg kommer til at give dig det endelige svar i dette opslag, for hver især har de sine åbenlyse styrker.


5 dårlige undskyldninger

Det kan virke som en uoverskuelig proces at starte en podcast op, men der findes et modsvar til de dårlige undskyldninger og dem får du serveret her


Hvad er en podcast? Og hvordan lytter jeg til dem?

Det giver jeg dig svaret på i dette blogindlæg, hvor du også får et række gode anbefalinger at starte ud på, samt svaret på hvordan du kommer i gang.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077