Velkommen til min blog

5 gode råd til en succesfuld podcast

Hvilke faktorer er altafgørende i jagten på en succesfuld podcast? For selv efter du har opbygget konceptet og optaget og redigeret det første afsnit, betyder det ikke, at det hårde arbejde stopper. Nu bliver din tålmodighed virkelig sat på prøve. Derfor vil jeg i denne blog give dig de 5 bedste råd til at sikre en succesfuld podcast

Skal værdi gennem podcasting

Vores klare formål med dette webinar var at fortælle deltagerne, hvordan de skaber værdi gennem podcasting, men hvorfor det også er det udgangspunkt du bør have, hvis du starter dit eget show.

Gode grunde til din virksomhed bør have en podcast

Du er nysgerrig på formatet, men søger svar på hvorfor din virksomhed bør have en podcast? Det forsøger jeg at svare dig på i denne blog.

Blogging vs Podcasting

Bør jeg vælge en blog eller en podcast? Det er ofte et spørgsmål man støder på om man enten bør starte en podcast eller en blog, og jeg er ikke sikker på jeg kommer til at give dig det endelige svar i dette opslag, for hver især har de sine åbenlyse styrker.

5 dårlige undskyldninger

Det kan virke som en uoverskuelig proces at starte en podcast op, men der findes et modsvar til de dårlige undskyldninger og dem får du serveret her

Hvad er en podcast? Og hvordan lytter jeg til dem?

Det giver jeg dig svaret på i dette blogindlæg, hvor du også får et række gode anbefalinger at starte ud på, samt svaret på hvordan du kommer i gang.

Kontakt

Telefon: +45 7190 4292
E-mail: jl@uglifruitpodcasting.dk

Adresse

Ugli Fruit Podcasting
Abildgårdsvej 47 3 th
9400 Nørresundby

CVR nr.: 41019077